„Освети в синьо“- За първи път и в най- красивият и с най- сериозна историческа стойност град в България- гр. Плевен стана част от Световната кампания на #Autism #Speaks!

На 4 април 2019 г. Посланика на Израел в България- Н. Пр. Ирит Лилиан и кметът на гр. Плевен- Георг Спартански посетиха АВА Центъра за деца с Аутизъм за Северна България в гр. Плевен, а Н.Пр. Ирит Лилиан зарадва децата с играчки и дедактически материали за работа, подарък от израелската общност у нас!

Две от младите посланички от кампанията на Н. Пр. Ема Хопкинс Ambassador for a day- Валери Коничева и Мария Ковачева бяха до Израелската посланичка и продължават все по-често и уверено дейността си не просто като „Посланици за един ден“, а и като „Посланици на доброто“!

Екипът на АВА Център“Аутизъм Днес“- Плевен запозна гостите с методите на работа по световно наложени терапевтични практики за работа с деца с аутизъм и методът и подходът, по който работи Приложения поведенчески анализ!

Точно в 20.00 светна в синьо Мавзолеят в гр. Плевен, а към осветяването в синьо към екипът специалисти от АВА Център „Аутизъм Днес“- Плевен, кметът на гр. Плевен- Георг Спартански, Н. Пр. Ирит Лилиан, се присъедини и Заместник кметът по социалната дейност в гр. Плевен- Стефан Милев!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top