Равносметката на прага на 2021 година, за 2020 година от Владислава Цолова, създател и директор на АВА Центровете „Аутизъм Днес“ и на Детска градина Монтесори Планета България:

Удовлетворение Благоденствие Предизвикателство Страст Перспектива Любов Учене Смисъл

УДОВЛЕТВОРЕНИЕ, защото В годината, когато се освобождават служители, АВА Центровете „Аутизъм днес“ – София и Плевен назначаваме служители, а ученето, обучението и развитието са неизменна част от визията ни!

БЛАГОДЕНСТВИЕ, защото Близките ми, колегите, партньорите и приятелите ми са здрави и през каквито и изпитания да минаваме, след това се изправяме!

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО, защото В годината, в която бизнеси се заличават, се създаде и развива Детска градина Монтесори Планета България!

СТРАСТ, защото Инвестицията в образование е единствената истинска и смислена грижа за бъдещето! Тя не носи дивиденти в момента, нито в близкото бъдеще, а е страст, защото е истинската грижа за достойно бъдеще на нацията!

ПЕРСПЕКТИВА, защото Виждайки блясъка и огъня в очите на колегите ми, пълни с удовлетворение и радост от малките, но уверени стъпки на успеха на нашите деца, надеждата и вярата в очите на родителите, доверието, заслужено и доказано в годините- в очите на партньорите, ми дава смисъла и огъня да продължавам, без да се щадя!

ЛЮБОВ е Всичко, което правя! Отношението, което влагам във всяко мое действие, във всеки контакт, във всяка мисъл и план! Любов е начина ми на живот, на дишане, на поглед и благодарност! ЛЮБОВ виждам в очите и действията на колегите ми към децата, с които работят!

УЧЕНЕ, защото Загубена година за мен е не година с Ковид, а година без ново начинание в образованието, без ново доказателство и без развитие!

и

СМИСЪЛ, защото През 2021 г. предстои синът ми да завърши средното си образование с резултати над средните! СМИСЪЛ, защото през 2021 г. ни предстои откриването на два нови центъра в страната и строеж на нова детска градина!

АМИН!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top