АВА Центрове- Горубляне и Студентски град във връзка с извънредната ситуация в страната и в света временно преустановява ежедневната си работа на територията на центровете ни в гр. София, кв. Горубляне, ул. „Витоша“ 2 и гр. София, Студентска поликлиника, ет. 4, тел. 089 6699274, 0887 366 067 считано от 16 март 2020 г. и продължават сесиите с онлайн терапевтични програми, адаптирани към онлайн работа!

Нашите терапевти продължават да изпълняват индивидуалните терапевтичните програми на децата онлайн, като родителите следват инструкциите на терапевтите , а по този начин родителите получават и практическо обучение за генерализиране на наученото от децата в ежедневните си дейности с терапевтите си в центъра!

Освен това, излизат при онлайн терапевтичния модел, с включени родителите в сесиите, проблемите, които те срещат в домашна среда и обратната връзка от все повече родители е че точно от този вид подкрепа са имали нужда в този момент, тъй като по време на терапията на територията на центровете „Аутизъм Днес “ децата имат все по-приемливо поведение и все повече се справят със задачите, свързани с терапевтичните им програми, но след това вкъщи ситуацията се влошава!

Сега, в в условията на извънредни ситуация ние, от сдружение „Аутизъм ДНЕС “ имаме възможност да подкрепим родителите и в домашна среда и проблемите и вкъщи да бъдат решени!

Можете да се свържете с нас на следните телефони и мейл: 0896699274 ; 0887 366 067 e-mail: autismtodayaba@gmail.com

www.autismtoday-bg.eu

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top