Сдружение „Аутизъм днес“ изказва огромна благодарност към Н. Пр. г-н Сьорен Якобсен, Посланик на Кралство Дания в Р България, заедно с посланиците на Финландия, Швеция и Норвегия в България за направеното дарение от 3 347.96 лв. на сдружение „Аутизъм Днес“ за изграждането на АВА Център за деца с аутизъм в гр Бургас!

За нас, от сдружение „Аутизъм днес“ жестът е висока оценка за дейността ни, щастливи сме, че Н. Пр. г-н Сьорен Якобсен повярва в нас и продължава да подкрепя каузата ни за създаване на все по-добри условия в България за качествена терапия на деца с аутизъм и достоен живот на децата и техните семейства!

Преди шест години беше изграден първият център в България за истинска висококвалифицирана терапевтична грижа за деца с аутизъм в сграда, предоставена ни от Столична община и само с помощта на дарители и приятели на каузата сградата се превърна в място, където децата под грижите на специалистите на сдружението подобряват комуникативните си умения и придобиват с всеки изминал ден все повече социални умения, правят родителите си щастливи и все по-спокойни за тяхното развитие и бъдеще!

От повече от две години АВА Център по поведенческа и комплексна терапия „Аутизъм Днес “ в Плевен помага на децата с аутизъм от цяла Северна България!

Остават ни да съберем още 41 650 лв., за да бъде изцяло довършен ремонта на сградата в Бургас и за Месеца за информираност за аутизма през април, АВА Центърът в Бургас да зарадва децата и родителите, които ни очакват вече повече от година!

Респект!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top