Да тичаш с кауза

На 3 октомври 2020 г. на площад „Възраждане“ в град Плевен ще се проведе първото издание на благотворителния маратон FUN RUN KIDS. Трасето с 1, 2 и 3 километра дължина включва бягане и търсене на скритите символи на град Плевен. По време на събитието за участници и гости ще има музикална програма, забавни игри и томбола с награди.

Мисията на FUN RUN KIDS е да приобщи деца и възрастни хора с увреждания, да промени широките обществени нагласи към тях и да покаже, че активният и пълноценен социален живот може да бъде достъпен за всеки.

Организатори на събитието са едни от най-големите и активни фондации, сдружения и социални предприятия в страната: JAMBA (Фондация “Сошъл Фючър”), Фондация “Светът на Мария”, социално предприятие Айс-Оупън ЕООД, Национален алианс за социална отговорност в партньорство със Сдружение „Аутизъм днес“, БАЛИЗ – Българска асоциация за лица с интелектуални затруднения и с подкрепата на община Плевен. Официален партньор на събитието е „Застрахователно Дружество Евроинс” АД.

Ултрамаратонецът и треньор Краси Георгиев и влогърката Криси Колева от “Вкъщи с Криси” са лицата на събитието. Двамата имат мисия да споделят за ползите от активния начин на живот, здравословното хранене и многообразието.

Събитието обещава вълнуващо преживяване за всички деца и родители.

Регистрацията за участие е безплатна.

Дата и място на събитието: 3-ти октомври, от 10:30 ч. до 14:30 часа, площад „Възраждане“, Плевен.

Повече информация и регистрация: www.funrunkids.org

За контакти:

Станимира Георгиева, съорганизатор на Fun Run Kids

office@eyesopen-bg.com; +359 88 8939947

Йоана Колева, съорганизатор на Fun Run Kids

joana@jamba.bg; +359 87 8729997

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top